image image image image image
Haccp Сите наши производи се произведени според HAACP системот. Користејки росфај од типот AISI 304 (ладно вален), which is acquired from suppliers which comply to the strict requirements of HACCP method. 
Дизајн Дизајн
Иновација Иновација
Технологија   Технологија
Квалитет Quality

Витрини

Шанкови за сите ваши Гастрономски Потреби"

Димензии по нарачка, дизајн, трајност!

Готвење

"Апарати за Готвење и Печење за сите Потреби на Вашиот Ресторант"

Префесионални апарати, росфај, лесна употреба и одржување!

Ладење

"Единици за Подготовка на Храна и Ладење"

Доверливи, издржливи, одлична грижа за корисници!

Барај

Вести/Новости

  • 1
  • 2

Contact Information:

Tel/Fax Office:+389 (0)42 214 352

Mob:+389 (0)70 215 046

Service:+389 (0)75 431 192

Tel. Factory:+389 (0)42 222 507

Address: Str.Bosko Cvetkoski Nr.1

Gostivar 91230, Macedonia

univerzal@univerzal.com.mk

www.univerzal.com.mk


View Univerzal Er Er in a larger map